Service og retur


Bergen Tv & Antenneservice AS

Ved defekt produkt eller feil på levering, kontakt oss på epost btv@btv.no eller telefon (+47) 55 34 93 20

Returnering av varer

Du har 14 dagers angrerett etter at du har mottatt varen 

Når du handler online og på www.btv.no har du vanligvis 14 dagers angrefrist der du kan fortelle oss at du angrer på kjøpet og ønsker å returnere varen.

Angrefristen gjelder fra den dagen du mottar varene. Hvis den utløper i helgen eller på en helligdag, kan du vente til neste hverdag. Hvis du har bestilt flere varer, men får dem levert via forskjellige leveringsfirmaer, gjelder angrefristen fra den datoen du mottar siste del av bestillingen.

Når du har mottatt varene, må du bare håndtere dem på en slik måte at du kan bestemme hvordan varen er og fungerer samt varens karakteristikker.

Hvis du vil benytte deg av angreretten, må du sende oss utfylt angreskjema senest 14 dager etter at du har mottatt varene. Du kan bruke dette  standardskjemaet  hvis du vil returnere varene.

Hvis du vil returnere varene, må du sende dem til

Bergen Tv & Antenneservice AS
Kringsjåveien 99
5163 Laksevåg

 

 
Når du returnerer varene, må du sørge for at de er trygt pakket, da du er ansvarlig for dem til vi har dem i hende. Vi anbefaler derfor at du tar vare på kvitteringen fra posten eller budfirmaet samt sporingsnummeret.

Hvis du angrer innen 14 dager etter at du har mottatt varene, må du selv betale returkostnadene.

Merk: Vi forventer at du returnerer bestillingen så fort som mulig etter at du har gitt oss beskjed, og senest 14 dager etter at du har sendt oss det utfylte angreskjemaet.

Merk: Vi aksepterer ikke varer sendt med postoppkrav.

Tilbakebetaling

Når vi har mottatt varene, undersøker vi dem, og deretter betaler vi tilbake samme beløp som du ble belastet da du bestilte varene.

Dette beløpet vil alltid tilbakebetales til din konto og det er viktig at du opplyser oss om hvilket kontonummer det skal utbetales til !

Vennligst merk: Vi kan unnlate å betale tilbake hele eller deler av beløpet dersom:

·         det er tydelig at du har brukt varen.

·         varen er skadet mens du var ansvarlig for den.

·         Varen ikke returneres i orginalemballasje

·         du har håndtert varen på en annen måte enn nødvendig for å bestemme hvordan den er eller fungerer, eller for å bestemme varens karakteristikker.

 


Bergen TV & Antenneservice A/S - Parabol og antenneeksperten tlf 55349320 epost mailto:btv@btv.no www.btv.no